Push-Up Information

Effektiv antiage behandlingsmetode med Hyaluronsyre

  • Med hjælp af en speciel udvikling Skin Concept teknologi anvendes en ny innovativ Anti-age Push-up behandling doseret i det øverste hudlag.
  • De indslusede virkestoffer bliver med høj hastighed lagt i rynken og huden ser mere glat og ensartet ud.
  • Ungdommelig udstråling og et friskere udseende for din hud.
  • I den modne alder mister huden sin mulighed for at forblive fugtig og selv producere fugt. Skin Concept Push-up er en ny metode der opretholder den naturlige fugtighed.
  • Skin Concept Push-up special udviklede hyalrongel forekommer naturligt i huden . Hyalrongelen forbedrer hudens næring og fugtigheds stoffer og opretholder en høj fugtighedsfaktor.
  • Huden bliver ikke kun velpolstret med volume og fugt men bliver understøttet af collagen og elastin.
  • Den første behandling er primært til at minimere rynker og udglatning.
  • Det anbefales 3 gange indslusning i det ønskede område. Herefter efterfølgende behandling hver 8-10 uge. Holdbarheden afhænger dog af hudens stofskifte og den indviduelle hudpleje. Hudplejen hjælper til at minimere fugttab i hornlaget.
  • Skin Concept Push-up åbner vejen til et ungdommeligt og mere friskt udseende. Yderlige tjener metoden til at aktivere optagelsen af højaktive plejeprodukter. 

 

Push-up fordele

Push up anvender trykluft til at skubbe ren hyaluronsyre ind i epidermis. Det varierer fra hvor dybe linjerne er - hvor mange behandlinger og mængden af hyaluronsyre der er behov for*.

En push-up behandling fylder op på lageret af hyaluronsyre i huden, og vi anbefaler en kur på 3 gange indslusning i det ønskede område med en uges mellemrum. Det er vigtigt at kunden plejer huden med gode hjemme produkter i behandlingsperioden for at opnå det bedste resultat**.

Hyalurongelen består af 100% hyaluronsyre.
Den molekylære størrelse af Hyalurongelen er 1,9 MDa og fylder åbningen mellem collagenerne og de elastiske fibre. Hyalurongelen er under tryk på ca 1 bar når det presses ind i epidermis ved hjælp af Push up apparatet.

Teknik:
Hvad er specielt ved Skin vital concept High potensial Hyaluron gel?

Hyaluronsyre med både lav og høj molekylevægt er som bekendt en meget aktiv fugttighedsfaktor. Videreudvikling af hyaluronsyre gør det nu muligt at lave lavmolekylær hyaluronsyre med høj biotilgængelighed. Vandtab reduceres og hudens barriere styrkes. Hyaluronsyre med lav molekylevægt ligger sig i huden mellem collagerne og de elastiske fibre. Det trænger ind i huden og giver fylde indefra, nye elasticitet og rynker reduceres. Hyaluronsyre med høj molekylvægt danner en beskyttende hinde på huden og gør det glat og smidig på samme tid som det forhindrer fugttab.
Krydsbundet hyaluronsyre danner et såkaldt 3D netværk af hyaluronsyre, kaldet hyaluronidase (enzymer), der nedbrydes ved hydrolyse og derfor gør det lettere at penetrere. Der skabes en depoteffekt, som gør at huden holdes fugtig i lang tid.

Huden ser mere fyldig ud og rynker bliver mindre synlige.

*Hvis der ønskes et langvarigt resultat kan Skin Concept Push-up intensiveres og behandles med 1 uges interval.

**Holdbarheden af behandlingen afhænger af alder og kroppens sundheds tilstand og livstil.